Sosyal Medya

Güncel

CHP ve MHP belediye başkanları AK Parti’ye geçti

CHP ve MHP'li başkanların AK Parti Grup Toplantısı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozetleri takıldı.



Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleÅŸtirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda CHP’den 2, MHP’den ise 1 belediye baÅŸkanı AK Parti’ye geçti. CHP’den istifa eden YeÅŸilgölcük Belediye BaÅŸkanı Hakkı Åžengül ve Orhanlı Belediye BaÅŸkanı Erhan Polat; MHP’den ise BaÄŸlıkaya Belediye BaÅŸkanı Davut Çalışkan AK Parti’ye katıldı. Belediye baÅŸkanlarına parti rozetlerini AK Parti Grup Toplantısında BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu taktı ve hatıra fotoÄŸrafı çektirdi.

"DAHA İYİ HİZMET İÇİN AK PARTİ AİLESİNE KATILDILAR"

Üç belediye baÅŸkanın AK Parti’ye katılmasında çalışma yürüten AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Belediye baÅŸkanlarımız, vatandaÅŸlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için AK Parti ailesine katıldı” dedi.

AK Parti’ye katılan Belediye BaÅŸkanlarını tebrik eden Özhaseki "AK Parti çatısı altında YeÅŸilgölcük, Orhanlı ve BaÄŸlıkaya birlikte hizmet götürecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. AK Parti’nin hizmetleri büyümeye devam ediyor. Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aÅŸkıyla çalışmak isteyen herkese açıktır” ifadesini kullandı.

"ÇEŞİTLİ PARTİLERDEN 54 BELEDİYE PARTİMİZE GEÇTİ"

AK Parti’ye katılmak isteyen belediye baÅŸkanlarında, aradıkları bazı kriterlerinin olduÄŸunun altını çizen Özhaseki, “ÇeÅŸitli partilerden 54 tane belediye partimize geçti. Bugün 3 belediye baÅŸkanımız daha AK Parti kervanına katılacak. Partimize katılmak isteyen belediye baÅŸkanlarında aradığımız bazı önemli kıstaslarımız var: Birincisi, partimize katılmak isteyen belediye baÅŸkanının ahlaki deÄŸerleri, partimizin ahlaki deÄŸerleri ile örtüşecek. Ä°kincisi ise, belediye baÅŸkanının kamu malında gözü olmayacak. Son olarak, partimize katılımları kamuoyu açısından da destek görecek. Bu kriterleri taşıyan belediye baÅŸkanlarını partimize kabul ediyoruz.” deÄŸerlendirmesinde bulundu.
Siyasi parti deÄŸiÅŸikliÄŸinin hiç kolay bir iÅŸ olmadığını vurgulayan Özhaseki, “AK Parti, çalışan ve hizmet eden bir anlayışa sahiptir. AK Parti, ‘Sen ben yok! Türkiye var!’ ilkelerinde hareket eder. Çünkü AK Parti, milletin ortak adresi ve sesidir. AK Parti’ye katılımlar önümüzdeki günlerde artarak devam edecek.” diyerek sözlerini noktaladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.